hartvooross.nl: een initiatief met als rode draad 'niet klagen maar dragen'.

hartvooross.nl wil een helpende hand bieden aan ieder die met nieuwe initiatieven komt waarmee we Oss meer en meer stad maken waar de Ossenaar niet anders dan trots op kan zijn.

Cultureel, muzikaal, creatief, culinair... allen categorieën die de initiatiefnemers helpen de juiste bedrijven en disciplines te verzamelen voor hun event. De juiste contactgegevens waar geen pleidooi of intensief netwerken meer voor nodig is. Het devies is: ja gaaf wij zijn erbij! Belangeloos voor Oss!

Het doel is om nieuwe events te creëren, bestaande terugkerende events sneller en vernieuwend in te vullen, kruisbestuiving te laten plaatsvinden, denktanks te laten ontstaan maar vooral het trots maken van de Ossenaar op zijn eigen stad.
Heb jij een leuk idee of initiatief voor Oss en delen wij die mening, dan stel ik mijn diensten op grafisch gebied graag belangeloos ter beschikking. Laat klandizie en geld een keer een secundaire rol spelen.

Dus op de standaard vraag: wat levert het mij op?

Een hart voor Oss!

Doe mee! Heb je een leuk idee voor een evenement? Mail ons! Wil je graag je diensten aanbieden? Mail dan je logo, naam en contactgegevens naar wijdoenmee@hartvooross.nl

Volg ons op Facebook

Om eventuele verwarring te voorkomen. U bent niet op de site van hartvooross.com (Stichting op het gebied van o.a. AED apparatuur)Wij doen mee!