Het balletje “grafische vormgeving” rolde van links naar rechts.

 

In mijn vorige verhaal heb je kunnen lezen hoe ik via het vrijwilligerswerk van mijn stichting Hart Voor Oss werd gevraagd voor de grafische vormgeving van de Rockronde Oss. Hierdoor was de volgende klus m.b.t. grafische vormgeving bijna vanzelfsprekend.

grafische vormgeving oss, grafisch ontwerp oss, grafische vormgeving, grafisch ontwerp, oss, rockronde

Van Rocken in de stad naar dineren en feesten in de wei.

 

2017 was het, de eerste editie van Bourgondival Van Streek. Hoe is dat zo gelopen? Daar ging iets aan vooraf. In mijn vorig verhaal heb ik verteld over de uitnodiging bij De Kracht van Oss in de Weverij. Die avond na de presentatie van Thijs van Dam benaderde Daan Bos Thijs en Rob. Er werd gezocht naar een evenement waar Daan graag sponsor van wilde worden en de Rockronde Oss leek een mooi podium daarvoor. Waarna met elkaar wat gesproken te hebben de conclusie was, de Rockronde Oss staat, maar we hebben nog wel een ander idee op de plank liggen.

 

Van het één kwam het ander.

 

Dat plan was Bourgondival Van Streek. Enthousiasme was snel gevonden evenals de lokatie waar Van Streek zou moeten gaan plaatsvinden. Waarna een periode van voorbereiding volgde. Roy kun jij de grafische vormgeving en de PR doen? Ik zou niets liever doen, de raderen draaide alweer volle toeren.

Slappe lach

 

Wat ontzettend gaaf was ook deze periode. Heel iets anders en door drie edities heen steeds groter en groter. Weer heel veel mensen leren kennen en weer net zo veel mogen leren. Om ook hier weer de grafische vormgeving en PR te mogen doen was geweldig. Samen met Niels en Haiko vloggen bij Boer Spierings, ik zal het niet snel meer vergeten. Heb zelfde zo lang de slappe lach gehad.

 

Eerste editie, eerste indruk.

 

De eerste editie was een feit. Na alle voorbereiding met ontzettend veel hard werkende vrijwilligers ging het los op het erf van Jasper Spierings. Tot op de dag van vandaag dankbaar voor alle inzet van alle betrokken partijen. Na midden in de nacht de stal alvast een beetje opgeruimd te hebben fietste we moe maar voldaan vanuit het buitengebied richting huis. Een paar mussen en merels waren al wakker. En toch de derde editie deed ik een stap terug. Waarom? Het verdere verloop na de eerste editie van Van Streek vertel ik in mijn volgende verhaal.

Bourgondival Van Streek

Één van de eerste project van Hart Voor Oss. Vanuit de samenwerking van Leuke Bands (destijds van Rob Wijnhoud en Thijs van Dam) en Hart Voor Oss ontstond de stichting Hart voor Live Muziek.

Ossy Deel 1 "Welkom Ossenaartje"

In 2016 bracht Hart Voor Oss het kinderboekje Ossy Deel 1 “Welkom Ossenaartje” uit.

Messentrekker O(n)ss bier

Begin 2016 ontstond het idee bij mij om met mijn stichting Hart Voor Oss om de Osse ‘scheldnaam’ positief te omarmen. Een jaar later lanceerde we het Messentrekker bier in De Nieuwe Wereld in Oss in het bijzijn van ongeveer 100 bierliefhebbers.

Webshop van Hart Voor Oss al eens bezocht? #trotsoposs