Review:

Een verrassende samenwerking is ontstaan tussen VVN-afdeling Maasland (Oss en Bernheze) met Roy. De vele bijzonder ontwerpen van hem leidde tot contact. Goede inbreng van hem bij het tot stand brengen van een leer-vertelboekje en het ontwerp van onze mascotte Quick en bijpassende handpop. Ook het ontwerpen van deze mascotte is vooral door zijn creativiteit gerealiseerd. Inmiddels krijgen we als afdeling VVN goede complimenten over onze voorstelling van Mevrouw Plume en Quick als handpop. Op onze projecten wordt Quick afgebeeld. Bv de banners die aan het begin van het schooljaar opgehangen worden als de basisscholen weer beginnen. Mag ik Roy aanbevelen bij eenieder die van zijn enthousiaste en professionele werkwijze gebruik wil gaan maken. Hij heeft een goed netwerk dat helpt bij creatieve projecten.