logo, absolu care, schoonheidssalon, huidverbetering, pedicure

Absolu Care

Nadine belde me op, ze ging weer voor zichzelf beginnen. Moeder van 3 en zelfstandig ondernemer, dat vergt enig management en discipline. Dat maakt het samenwerken met Nadine ook zo fijn. Met oog voor kosten zijn we eerst met haar nieuwe huisstijl aan de slag te gaan. “En mocht het nou lekker gaan, misschien heb ik dan ook binnenkort budget voor een site die echt na mijn zin is.” En zo gingen we aan de slag.

Briefing

Zoals gezegd samenwerken met Nadine is fijn, waarom? Nadine weet heel goed wat ze wil en weet dat door haar ervaring in doceren feilloos in een briefing te vatten. Resultaat, samen gericht op het doel af, eerste ontwerp(en) raken vrijwel meteen 100% doel, en doooor! Pragmatisch en efficiënt waardoor ik mijn uren spaar wat ervoor zorgt dat ik startende ondernemers zoals Nadine in ruil voor een zeer vriendelijke factuur goed op weg kan helpen.

Website

Je had het al kunnen raden, na een relatief korte periode nadat we nieuwe huisstijl neer hadden gezet was Nadine alweer bij mij terug. Ze had een site nodig! Doelstelling nieuw jaar, nieuwe website. Dus in december hebben we de meeste meters gemaakt om in januari 2023 na wat finetuning online te gaan. Yes! Nadine blij dus ik blij, case closed en ook weer als bonus een bak goeie energie ervoor terug.

Nadine

Zoals Nadine zelf op haar site zegt: “Bij Absolu Care kunt u terecht voor diverse specialistische behandelingen. Wat zou u aan uw huid willen verbeteren? Heeft u last van uw voeten? Of wilt u graag stralend voor de dag komen met prachtige wenkbrauwen en perfect gelakte nagels? Dan ben u bij Absolu Care aan het juiste adres.” Neem gerust even een kijkje op haar site en wie weet word je binnenkort verwend door één van haar uitgebreide treatments.

absolu care, nadine, schoonheidssalon, huidverbetering, pedicure, berghem