mantelzorgregelaar, mantelzorg, oss, regelaar, makelaar, mantelzorgmakelaar

De Mantelzorgregelaar

Meike vertelde dat ze me via Google had gevonden en was voornemens voortaan als onderneemster verder gaan. Een mooie samenwerking was het gevolg. Mantelzorgmakelaar, een term die me toen niet veel zei. Nu ik Meike (De Mantelzorgregelaar) heb leren kennen des te meer.

De Mantelzorgmakelaar

Die naam was er al, dus daar begon de uitdaging maar Meike had de naam al glashelder voor zich. SEO technisch zijn we as we speak (26 september 2022) nog bezig dit te optimaliseren, maar wat een leuke uitdaging is dat! Dat gaat goed komen!

Huisstijl van De Mantelzorgregelaar

Ook dat had Meike al goed in het vizier. De kleurstelling van de huisstijl van De Mantelzorgregelaar was helder, al bij het eerste telefoongesprek. Logisch want kort daarna bij mijn eerste bezoek aan Meike kwamen die huisstijl kleuren perfect terug op de wand van haar werkkamer en ook de kleur van haar Mac sloot feilloos aan. I Like.

Mantelzorg in de regio Oss

Meike vertelde over haar eigen positieve ervaring met mantelzorg in Oss. Het bleek de basis voor haar nieuwe missie. Rust en duidelijkheid brengen bij (die al zo hard werkende) mantelzorgers. De mantelzorgers ontzorgen, hoe mooi en belangrijk is dat vandaag de dag.

mantelzorgregelaar, mantelzorg, oss, regelaar, makelaar, mantelzorgmakelaar
mantelzorgregelaar, mantelzorg, oss, regelaar, makelaar, mantelzorgmakelaar

Naast een mooie samenwerking

De samenwerking met Meike (De Mantelzorgregelaar) heeft me naast een hoop positieve energie ook weer wat duidelijkheid gebracht omtrent mijn eigen doelgroep.

Doelgroep

Ik vind het fijn om startende ondernemers te helpen bij het opbouwen van hun bedrijf zowel off- als online. De Mantelzorgregelaar is daar een perfect voorbeeld van. Samen iets neerzetten waar mijn klant blij van wordt. Dan voel ik mijn toegevoegde waarde en dat maakt mij uiteindelijk het aller gelukkigste. Iets voor een ander kunnen betekenen tegen een vriendelijk bedrag dat altijd binnen een budget van een startende ondernemer zou moeten passen.

Goud

Als ik zo mijn vrije avonduurtjes mag vullen is dat goud! Meike ik heb je al vaak bedankt maar doe het ook hier gewoon nog een keer haha. Bij deze en heel veel succes als mantelzorgmakelaar met het regelen en ontzorgen van al die (hard werkende) mantelzorgers in de regio Oss! ?