thijs van dam, glim garage, detailing met passie, oss

De Glim Garage

Thijs en ik kennen elkaar al enkele jaren. Ergens in 2014 moet het geweest zijn dat ik voor het eerst bij Thijs thuis was. Daar waar de wieg van de Rockronde Oss stond. Mooie jaren van samenwerking waren het gevolg waarbij o.a. Van Streek ook de revue passeerde.

Naast een schitterende baan waar Thijs met veel plezier werkt heeft Thijs nog een passie. “Koptelefoon op en lekker aan de gang.” “Dan zit ik lekker in m’n bubbel.” Thijs heeft het dan over zijn Glim Garage. Het is met recht een passie te noemen want als Thijs met je auto of motor klaar is ken je je eigen heilige koe of stalen ros niet meer terug!

Wederom een mooie samenwerking

Wat als hobby begon werd KvK waardig. Zoals wel vaker zaten Thijs en ik op één lijn en waren we er snel uit. Een oeroud handelsprincipe was voldoende voor deze samenwerking. “Als gè nou m’n site makt, poets ik jouwe motor.” En zo geschiede.

Logo

Eerst een logo. Het fijne van Thijs is dat hij donders goed weet wat hij wil. Hij had zijn logo daarom al klaar via een logo site. Bij het woord logo beginnen mijn handen sowieso altijd al te jeuken en na het logo gezien te hebben nam de jeuk niet af zal ik maar zeggen. Ik zette een eerste gedachtekronkel op papier… “ge kunt ‘t ok nie loate hè?” Een digitale glimlach ging op en neer en al snel had Thijs, om maar met zijn eigen woorden te spreken, “een grote blij!” En precies dat is waar ik het altijd en alles voor doe. Niets mooiers om elkaar op zo’n manier vooruit te kunnen helpen.

logo, glim garage, oranje, grijs, zwart, detailing met passie

Een site

Zoals ik al zei, Thijs weet wat hij wil. Ontzettend fijn, dus het was een simpel één-tweetje met z’n tweeën achter één computer wat de klus zowat al klaarde. Een beetje technisch detail gepiel en klaar. Tussen die avonden door werd ik elke keer verrast door de kleine details, zoals de stijl van buttons, die Thijs zelf tussentijds had veranderd, mooi dat soort dingen. Het enthousiasme en de positieve energie was elke keer te voelen.

Voor mij was het dit keer een kwestie van het leggen van een technische basis (WordPress) waar Thijs zijn ideeën een heel eind kon vormgeven met hier en daar een helpende hand. Het grote voordeel is dat Thijs zijn eigen site nu prima zelf kan onderhouden. Thijske het was me weer een waar genoegen fijne mens! Toi toi met het detailen in de Glim Garage.

glim garage, detailen, yamaha, motor, motorblok